DS: Aktivisti SNS-a pokušali su da spreče održavanje tribine koalicije „Da oslobodimo Beograd“

Aktivisti Srpske napredne stranke pokušali su da spreče održavanje trbine na Banjici, na kojoj su govorili četvorica predsednika stranaka – Dragan Šutanovac, Boris Tadić, Zoran Živković i Dejan Bulatović, saopštila je Demokratska stranka.

Dragan Šutanovac i Zoran Živković na konferenciji za novinare

“Nakon brojnih uzvika i optužbi, građani su aplauzima izbacili provokatore, a predsednici stranaka ustali i nisu im dozvolili da zloupotrebe ljude koji su došli da čuju rešenja koja je ta koalicija nedavno predstavila u Planu za oslobođenje Beograda”, navodi DS.

U saopštenju se dalje navodi da je kandidat za gradonačelnika Dragan Šutanovac rekao je da naprednjaci kroz kapilarne glasove maltretiraju celu Srbiju, a već pet godina pokušavaju da sprovode lobotomiju nad ljudima, tako da nigde ne može da se čuje da je poskupelo grejanje.

“Zloupotrebljavaju biračke spiskove, kradu podatke građana i šikaniraju ih akcijom od vrata do vrata, a ako se pobunite, onda vas hapse, što se desilo i oficiru Vojske Srbije”, rekao je Šutanovac.

Predsednik SDS Boris Tadić rekao je da je Vučić smanjio potencijal pobune među ljudima.

“Za pobunu je potrebno ekonomsko dostojanstvo, a danas većina ne može da se uzdigne, jer se bori za koru hleba od dana do dana”, rekao je Tadić.

Predsednik Nove stranke Zoran Živković smatra da je Beograd okupiran „naprednom“ korupcijom, kriminalom i primitivizmom i da od toga mora da se oslobodi 4. marta.

Predsednik Zelene ekološke partije Dejan Bulatović ocenio je da ostaci režima Slobodana Miloševića pokušavaju da dokrajče Beograd i Srbiju, ali da u tome neće uspeti.

“Oslobodićemo Beograd od ekološkog i političkog otpada”, poručio je Bulatović.

Izvor: Insajder