Konvencija Koalicije „Mi ili oni“ u Boru bez incidenata, socijalisti se povukli

Završna konvencija koalicije "Mi ili oni" pred lokalne izbore u Boru, 4. marta, održana je večeras bez ijednog incidenata uprkos najavi Socijalističke partije Srbije (SPS) da će u isto vreme i na istom mestu biti održana tribina na kojoj će govoriti ministar za zaštitu životne sredine koji je iz redova te partije, Goran Trivan.

Prvi predizborni skup liste "Dragan Đilas - Beograd odlučuje. Ljudi pobeđuju"

Koalicija "Mi ili oni" koju čine Narodna stranka (NS), Pokret slobodnih građana, Demokratska stranka, Vlaška narodna stranka, Zajedno za Srbiju, Demokratska stranka Srbije (DSS) i Socijaldemokratska stranka (SDS).

Kako bi se izbegli eventualni problemi sa političkim neistomišljenicima, socijalisti su tribinu sa ministrom premestili u zgradu Skupštine opštine Bor, dok je završna konvencija koalicije "Mi ili oni" održana u Domu kulture.

Uoči početka konvencije, na ulazu u Dom kulture bilo je primetno prisustvo policije u civilu, koja nije imala potrebe da reaguje.

Na konvenciji su govorili lideri lokalnih partija koje čine koaliciju “Mi ili oni“, a prisustvovali su predsednik PSG Saša Janković, potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević i član predsedništva PSG Janko Baljak.

Prva na listi koalicije, profesor engleskog jezika Svetlana Andjelković (DS), rekla je pred prepunom salom Doma kulture, da su prosvetni radnici ovih dana bili ponižavani, jer je od njih zahtevano da se pismeno izjasne za koga će glasati.

Izvor: Beta