SNS: Aktivisti koalicije DJB-Dveri fizički i verbalno napali žene koje su predstavljale SNS

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas da su aktivisti koalicije DJB-Dveri fizički i verbalno napali žene koje su u Batajnici predstavljale SNS.

SNS

"Od batinaške koalicije ništa drugo nije za očekivati, a sada je već svima jasno da je njihova jedina politika mržnja, laži i fizički obračun sa neitomišljenicima", navodi se u saopštenju SNS.

Ranije danas su Pokret Dosta je bilo (DJB) i Dveri saopštili da su njihove aktiviste na pijaci u Batajnici danas napali "batinaši" Srpske napredne stranke.

U saopštenju SNS navodi se da su isti "nasilnici koji su danas napali žene na batajničkoj pijaci, u izbornoj noći 2016. godine napali Maju Pejčić, članicu RIK-a, nešto kasnije novinarke televizije Pink, ali da se tu nisu zaustavili već su fizički nasrnuli i na predsednicu parlamenta Maju Gojković, i na šefa poslaničke grupe SNS Aleksandra Martinovića".

Srpska napredna stranka, kako se navodi, kao i svaki put do sada, najoštrije osuđuje svaki vid nasilja, a nadležne državne organe pozivamo da počinioce privedu pravdi, stoji u saopštenju SNS.

Izvor: Beta