Aleksandar Vučić razmišlja o novom premijeru

Predsednički kandidat vladajuće koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da svakog dana razmišlja o tome ko će biti novi premijer, bez obzira na to da li će pobediti ili izgubiti na predsedničkim izborima.

Aleksandar Vučić

“Imam neka imena, ali ne bih još o tome da govorim”, rekao je premijer za Alo.

Govoreći o ostalim predsedničkim kandidatima, Vučić je naveo da je Saša Janković "snažan dosovski kandidat", Vojislav Šešelj "ozbiljan protivnik", Vuk Jeremić kandidat koji želi bilo koju fotelju po svaku cenu, dok je za Ljubišu Preletačevića Belog rekao da je zabavan i da mu želi sreću. Boška Obradovića nije želeo da komentariše.

Vučić je rekao da Srbiju za pet godina vidi kao uređenu zemlju, koja će imati značajnu stopu rasta - svake godine više od 3,5 odsto BDP-a jer, kako kaže, to doprinosi ubrzanom približavanju standardu EU.

“Imamo dobru priliku i ovo je istorijska šansa da Srbija što skorije postane deo razvijene Evrope, čuvajući istovremeno i iznova gradeći najbolje odnose s Rusijom i Kinom”, rekao je Vučić.

Izvor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.