Intervju: Boško Obradović (VIDEO)

Produkcija Insajder od danas na svom portalu emituje seriju intervjua Danice Vučenić s predsedničkim kandidatima. Danica Vučenić se posle dve godine vratila u novinarstvo uz konstataciju da u Insajderu može svoj posao da radi profesionalno.

Boško Obradović

Prvi gost Danice Vučenić je predsednički kandidat Boško Obradović.

Boško Obradović za Insajder.net: Gde stane Beli, nastavljam ja

Predsednički kandidat pokreta Dveri Boško Obradović kaže da neće dati svoju podršku nijednom kandidatu u drugom krugu predsedničkih izbora. On je rekao i da je on „jedina prava opozicija“. Odgovarajući na najavu eventualne podrške koju mu je pre nekoliko dana, za drugi krug izbora, dao kandidat grupe građana Samo jako Ljubiša Beli Preletačević, Obradović je, ne bez simpatija, rekao: „Gde stane Beli, nastavljam ja.“

Ceo intervju u kom Obradović govori o odnosu s crkvom, stavovima prema manjinskim grupama i strankama opozicije možete pogledati u sledećem video klipu.

Počinje TV kanal Insajder  

Do kraja ovog meseca počinje s emitovanjem TV kanal Insajder, preko aplikacije Orion TV. Ponedeljkom, sredom i petkom preko te aplikacije moći ćete da pratite emisiju „Jedan na jedan“ autorke Danice Vučenić. Nedeljom će biti emitovana nova emisija „Debata“, čija je autorka Tamara Pupovac. Tamara Pupovac se takođe posle dužeg vremena vratila u novinarstvo i postala deo tima Insajdera.

Produkcija Insajder pripremaće i nedeljni pregled svih tema koje su u interesu javnosti. Ovo su samo neke novine koje će uz dobro poznate serijale Insajdera biti emitovane na TV kanalu Insajder.

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.