Janković u Prokuplju: Građani, počeli su da vas se plaše

Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković ocenio je danas u Prokuplju da vlast treba da se plaši građana, a ne građani nje, preneo je njegov izborni štab.

Saša Janković u Prokuplju

“Poslednja stvar koju sebi u ovom trenutku smemo da dozvolimo jeste da se plašimo”, poručio je predsednički kandidat Saša Janković danas u Prokuplju, a preneo njegov izborni štab.

Razgovarajući s građanima Prokuplja Janković je istakao da razloga za strah ne sme da bude. Vlast treba da se plaši građana, isto kao što i mrak uzmiče pred svetlošću, rekao je on.

“Uterali su nas u mišje rupe. Svako razmišlja: 'Zašto baš ja, doći će po mene, prekinuće mi ugovor, neće mi dati da upišem dete u vrtić...' Nema više kud. Što se više plašimo, sve su drskiji, bahatiji i bezobrazniji. Ali, reći ću vam nešto - sada su oni počeli da se plaše vas. Zato što su rezultati svih istraživanja takvi da je potpuno jasno da ako Aleksandar Vučić ne uspe da pokrade izbore u prvom krugu, u drugom sigurno gubi”, poručio je Janković.

Šetnji građana s Jankovićem kroz centar Prokuplja pridružili su se i bivši košarkaški trener i selektor Dušan Ivković, novinar Srđan Škoro i druge javne ličnosti koje su uputile podršku Jankovićevoj kandidaturi.

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.