Janković u Sjenici: Nijedna samovlast nije večna

Predsednički kandidat Saša Janković rekao je danas u Sjenici da uprkos tome što premijer Aleksandar Vučić "preti državnim udarima, ratovima, strancima, službama, banderama, atentatima, šamarima, penzijama, padanjem aviona", niko u Srbiji nema razloga za strah jer "nijedna samovlast nije večna".

Saša Janković u Sjenici

Janković je, kako je saopštio njegov izborni tim, tokom razgovara s građanima u Sjenici rekao da niko ne sme da se plaši, navodeći da je "Aleksandar Vučić je taj koji seje strah preteći sobom i tvrdeći da drugi prete".

"Niko nema razloga za strah. Čak i simpatizeri i glasači Srpske napredne stranke, koji su prevareni, koji su poverovali, zbog nekih grešaka prethodnih vlasti, da će Vučić da se promeni, da više nije ono što je bio kada je davao sramotne izjave o muslimanima - ni oni ne treba da se plaše", rekao je Janković.

Istakao je da "jedino čega treba da se plašimo jesu zakoni i institucije".

"Ako radimo po zakonu i poštujemo institucije, a institucije moraju da poštuju ljude, sve ostalo je u redu. Sve one koje nas plaše godinama, decenijama, stavićemo na stranu i krenućemo napred", rekao je Janković.

Izvor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.