Jeremić: Glasanjem stati na put usponu kriminala i korupcije

Predsednički kandidat Vuk Jeremić ocenio je da se cela Srbija suočava s korupcijom i organizovanim kriminalom i pozvao građane da izađu na izbore i glasaju za promene.

Vuk Jeremić

"U Sremu danas vedre i oblače siledžije koje su u direktnoj sprezi s porodicom na vlasti. Vi ovde danas ne možete da se bavite iole ozbiljnijim poslom, a da za to niste platili reket i dobili takozvanu zaštitu paradržavnih kriminalnih grupa", rekao je Jeremić prilikom obilaska Sremskog okruga.

Kako se navodi u saopštenju njegovog izbornog tima, Jeremić je ocenio da se tome mora stati na put odmah.

"U suprotnom ćemo biti osuđeni na njihovu okupaciju. Zato pozivam građane da u što većem broju izadju na ove izbore i svojim glasom doprinesu da se ova situacija promeni", rekao je Jeremić.

On je obišao domaćinstvo Jana Đurčika u Staroj Pazovi, gde je razgovarao s članovima Staropazovačkog udruženja poljoprivrednika.

Jeremić je posetio i Parohijski dom slovačke Evangelističke crkve, a tokom popodneva razgovaraće s građanima na tribini u Sremskoj Mitrovici.

Izvor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.