Ljubiša Preletačević Beli uz trubače predao potpise za kandidaturu

Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, ispred grupe građana Beli - Samo jako, predao je potpise za kandidaturu za predsednika Srbije.

Luka Maksimović

Kako su naveli, Republičkoj izbornoj komisiji podneto je oko 12.700 potpisa.

„Dobro veče svima. Prvo da zahvalim ljudima koji su me dočekali kao pravog predsednika. Ovo je trenutak kada se Srbija probudila. Ja se nadam da ćemo uspeti da kandidujemo mene“, rekao je Beli pošto je predao potpise.

„Čekamo rezultate, svi se nadamo da smo uspeli da odradimo moju kandidaturu i nadamo se pobedi u prvom krugu naravno. Samo jako“ zavšio je Beli.

Ljubiša Preletačević Beli u RIK je večeras stigao u beloj limuzini, a ispred zgrade RIK-a dočekalo ga je više stotina ljudi koje su izvikivali „Samo jako, ave Beli!“ .

"Sirotinja uzvraća udarac!" je slogan pod kojim je u kampanju krenuo Preletačević, a po svemu sudeći pokrenuo je i one koji su godinama nezainteresovani za izlazak na izbore.

Više o sloganu i „fenomenu Beli“ čitajte u posebnoj temi Insajdera.

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.