Nikolić: Neću se rastaviti sa svojom ljubavlju prema SNS-u i prijateljstvom s Vučićem

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da ne odustaje od dogovora s Aleksandrom Vučićem. Nikolić je dao izjavu za Kurir i naveo da je dužan da štiti sada ugrožene prijatelje, a naročito svoju porodicu.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolic. Foto: Srđan Ilić

"Neću se rastaviti sa svojom ljubavlju prema SNS-u i prijateljstvom prema Vučiću. Dužan sam da sada ugrožene svoje prijatelje, a naročito svoju porodicu i odrasle unuke, sačuvam od uništavanja života. Hoću da pomognem da u Srbiji odmah prestane sukob koji je počeo pre raspisivanja izbora zato što bismo posle izbora mogli da imamo Srbiju zauvek podeljenu", rekao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, kampanja je dobra prilika da se vidi ko će kome da da prostor.

"Ne napadam nikoga, ne širim nikakve laži, ničijoj porodici ili bilo čijim prijateljima ne zagorčavam život ili ugrožavam slobodu. S pravom očekujem samo da objave i moje mišljenje, a ovih dana mediji su podeljeni na dovoljno objektivne i one koji služe nekome. Nikada nisam tražio niti imam medije koji bi objavljivali samo ono za šta im se učini da je u moju korist", kaže Nikolić.

Nikolić navodi da brojni mediji šire laži o njemu. "Svi koji me ovih dana provlače kroz blato koje su sami stvorili me ne interesuju i ne zaslužuju da im se obratim na bilo koji način. Većina dnevnih novina laže danima protiv mene. Na mene ništa ne može da utiče i opredeli me da odustanem od dogovora s Vučićem i SNS-om", rekao je Nikolić.

Izvor: Kurir

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.