Obradović formirao Dveriliks

Predsednički kandidat pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je formirao antikorupcijski tim koji će se baviti “kriminalnim radnjama političke mafije u Srbiji”.

Boško Obradović

Prema njegovim rečima, antikorupcijski tim Dveri objaviće na Internetu informacije o političkoj mafiji, uključujući snimke i transkripte telefonskih razgovora ljudi bliskih vlastima.

"To nazivam srpskim Vikiliksom, odnosno Dveriliksom o kome možete da se informišete na internet stranicama pokreta Dveri, rekao je on.

Obradović je naveo da da za pet godina Srpska napredna stranka nije završila nijedan sudski postupak koji se odnosi na borbu protiv kriminala i korupcije.

"U zatvorima u Srbiji nije ni jedan jedini tajkun koji nas je opljačkao u proteklih 27 godina. Borba protiv kriminala i korupcije koju je najavljivao SNS je bila predizborna prevara i laž", rekao je Obradović.

SNS je, kako je istakao, rasformirao radnu grupu koja se bavila borbom protiv kriminala i korupcije, a koju su činili inspektori.

"Politička mafija uklopljena je u sve sfere našeg društva. Čine je policajci koji ne hapse kriminalce, tužioci koji podatke kriju u svojim fiokama, sudije koje oslobađaju kriminalce, banke koje peru prljavi novac i mediji koji sprečavaju da ova istina dospe u javnost", rekao je Obradović.

Izvor: Beta, Insajder

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.