Obradović-Mihalkov: Zapad nam nudi skup duhovni hamburger

Predsednički kandidat Dveri Boško Obradović tokom dvodnevne posete Rusiji, u okviru svoje predsedničke kampanje, sreo se i s ruskim rediteljem, oskarovcem Nikitom Mihalkovim, saopštila je ova stranka.

Mihalkov je, kako se navodi, poručio srpskom narodu, povodom predsedničkih izbora, da se često događa da se obećanja daju dok izbori traju, a kada se izbori završe i kada čovek zauzme poziciju za koju se kandidovao, ta obećanja prestanu za njega da postoje. Zato se, kako je preneto u saopštenju, Mihalkov nada, veruje i želi srpskim biračima da njihov izbor bude jasan, čist, trezven i da ne zažale posle koga su izabrali.

“Kada nam Zapad u zamenu za našu unutrašnju, duhovnu slobodu, za naš identitet, nudi duhovni i intelektualni MekDonalds, nama se čini da je to izlaz iz situacije. Ali to nije izlaz iz situacije. A račun se ispostavlja posle i treba platiti mnogo više nego što mi možemo platiti za taj hamburger. Prema tome, želim vam da mislite o tome”, prenele su Dveri reči Mihalkova prilikom susreta s Obradovićem.

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.