Obradović: Zna se ko su „čačanski fantomi“

Predsednički kandidat pokreta Dveri Boško Obradović poručio je kandidatu vladajuće koalicije Aleksandru Vučiću da u Čačku prvo prekreči grafite, a potom zatraži da Policija u tom gradu omogući medijima i javnosti snimke onih koji su ispisivali grafite protiv Dveri.

Bosko Obradovic. Foto: Srđan Ilić

On je naveo da je jučerašnje ispisivanje grafita protiv Dveri snimljeno kamerom i da "Policija odlično zna ko su novi čačanski fantomi".

"Ako SNS i Aleksandar Vučić nemaju šta da kriju zašto bi imali nešto protiv da se obelodane ovi snimci i da kompletna javnost vidi lica onih koji su naružili naš grad, izuzev ako nisu kao u slučaju rušenja objekata u beogradskoj Savamali bili pod fantomkama", navodi se u saopštenju.

Obradović je ocenio da je jedino pitanje na predstojećim predsedničkim izborima da li građani žele da Srbijom vladaju "politička mafija, batinaši s fantomkama i medijska tortura" ili da se država vrati narodu.

U Čačku će danas biti održan predizborni miting vladajuće koalicije, čiji je kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić.

Izvor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.