Potpise za predsedničku kandidaturu predao i Miroslav Parović

Lider Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović danas je Republičkoj izbornoj komisiji predao oko 10.500 potpisa građana koji su podržali njegovu predsedničku kandidaturu.

Parović je nakon predaje overenih potpisa novinarima rekao da će njegova kandidatura biti "alternativa i brana referendumskoj atmosferi u Srbiji i podeli na one za i protiv Vučića.

On je naveo da se kandiduje nasuprot onih koji bez ikakvih rešenja kritikuju aktuelnu vlast, ali i aktuelnoj vlasti, koja, kako je ocenio, sebe na svaki način brani i pokušava da zaštiti.

Lider Narodnog slobodarskog pokreta istakao je i da je s 33 godine on najlmađi pretendent na funkciju predsednika države, pa će insistirati i na rešavanju problema njegove generacije i zaustavljanju odliva mozgova iz Srbije.

RIK je do sada proglasio kandidture Aleksandra Vučića, Saše Jankovića, Vojislava Šešelja i Vuka Jeremića. Potpise građana koji ga podržavaju predao je i Boško Obradović.

Izvor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.