Predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović predao potpise za kandidaturu

Predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović predao je danas Republičkoj izbornoj komisiji više od 13.500 potpisa građana koji su podržali njegovu kandidaturu za predsednika Srbije.

BETAPHOTO

Obraćajući se novinarima posle predaje kandidature, Stamatović je kazao da je "časna i uspravna Srbija danas zabeležila prvu pobedu uprkos žestokim saplitanjima".

"Više od 13.500 hrabrih građana je dalo potpise za domaćinsku Srbiju. Mi nastavljamo korak po korak da štitimo narodnu i državnu imovinu ka konačnom cilju. Iz naroda smo krenuli, zajedno s narodom borićemo se do kraja da sačuvamo tradicionalne vrednosti", kazao je Stamatović.

On je najavio da će tokom kampanje nastojati da "probudi četiri miliona građana Srbije koji danas spavaju".

"Do sada smo se borili s notarima da prikupimo potpise, a sada krećemo u kampanju. Ovaj maraton smo trčali s bukagijama, dok su ostali kandidati imali najsavremeniju opremu. Svakodnevno obilazimo Srbiju, ne obaziremo sa na partije koje imaju već formirano biračko telo, naša baza će biti četiri miliona građana koji danas spavaju", kazao je on.

Stamatović je demantovao navode pojedinih medija o povezanosti s kriminalcima.

Kandidaturu Stamatovića za predsednika Srbije podržali su i bivši potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović i pisac Ljubivoje Ršumović.

Ranije danas, potpise je predao i funkcioner Demokratske stranke Srbije Aleksandar Popović.

Republička izborna komisija do sada je potvrdila kandidature Aleksandra Vučića, Saše Jankovića, Vojislava Šešelja, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i Saše Radulovića.

Izvor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.