Radulović predao kandidaturu za predsednika

Pokret Dosta je bilo predao je Republičkoj izbornoj komisiji kandidaturu svog lidera Saše Radulovića za predsednika Srbije, koju je potpisima podržalo oko 11.000 građana.

Saša Radulović

Radulović je posle predaje kandidature rekao da su predstojeći izbori referendum za ili protiv Aleksandra Vučića i da je zato vrlo bitno da izlaznost birača bude što veća, zbog čega je i DJB odlučio da ima svog kandidata.

"Uključili smo se da bismo podigli izlaznost, da što više ljudi izađe i glasa protiv Vučića", objasnio je Radulović i dodao da se nada da će do isteka roka za predaju kandidatura dovoljan broj potpisa prikupiti i Luka Maksimović - Ljubiša Preletačević Beli.

Ova predizborna kampanja je, prema mišljenju Radulovića, medijski i na druge načine od početka nameštena tako da se postigne Vučićev cilj - da izlaznost bude što manja ne bi li pobedio već u prvom krugu.

"Vučić je pobediv, ali je za pobedu potrebna veća izlaznost, da bude drugog kruga i da mu poručimo: Gotov je", poručio je Radulović.

On je podsetio na probleme koje je DJB imao pri overi potpisa. Kaže da 10 dana nisu mogli da dobiju notare, da bi potom njihov broj bio mali, te da su ih tek poslednjih dana imali dovoljno.

Izvor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.