Saša Radulović kandidat Dosta je bilo

Saša Radulović, lider pokreta Dosta je bilo, biće kandidat na izborima za predsednika Srbije, odlučeno je na Skupštini tog pokreta.

Saša Radulović

Radulović je na konferenciji za novinare posle Skupštine pokreta ponovio da je želeo dogovor s Vukom Jeremićem i Sašom Jankovićem da jedan od njih izađe iz izborne trke i da opozicija izađe sa zajedničkim kandidatom. Pošto do dogovora nije došlo, pokret je odlučio da na izbore izađe sa svojim kandidatom.

“Danas smo na Skupštini razgovarali i došli do zaključka da kandidat budem ja i ovim se kandidujem za predsednika Srbije. Ako je neko borac protiv Vučića, to sam ja. Ako nekoga ne može da pogleda u oči, to sam ja. I da vam kažem, napravićemo mu haos na ovim izborima, ali ne na ulicama, nego pričajući glasačima zašto ovo ne valja, zašto ovako ne može da se vodi država, da je ovo naša zemlja, a ne njihova država”, poručio je Radulović.

Radulović je rekao da su izbori referendum protiv Vučića i da ulazeći u predsedničku trku žele da povećaju izlaznost i da dođu barem do svojih glasača.

On je pozvao građane da izađu na izbore i glasaju za kandidata koji im se dopada, a sve kako bi se došlo do drugog kruga predsedničkih izbora, gde bi cela opozicija stala iza jednog kandidata.

Iako očekuje sebe u drugom krugu, Radulović je poručio da će, ako to bude neki drugi kandidat opozicije, Dosta je bilo pružiti bezrezervnu podršku tom kandidatu.

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.