Sašu Radulovića gađali jajima u Kladovu

Pokret Dosta je bilo optužio je danas "huligane Srpske napredne stranke" da su jajima gađali lidera tog pokreta Sašu Radulovića dok je govorio novinarima u Kladovu. 

Saša Radulović

Pokret je u saopštenju ocenio da "nervoza među Vučićevim pristalicama očigledno raste", a da je nasilje "poslednji stadijum njegove odbrane".

"Strah od drugog kruga predsedničkih izbora u kom je Vučić pobediv, tera ih da fizički napadaju političke protivnike. Juče je na ulici napadnuta devojka koja je delila flajere u kampanji Vuka Jeremića, danas Saša Radulović i novinari, sutra ko zna ko", piše u saopštenju.

Pokret je pozvao predsednika SNS-a Aleksandra Vučića da "smiri strasti u svojoj partiji, opozove nemirne klince i drži ih pod kontrolom", a Policiju da "odbije da bude instrument u rukama jedne partije i jednog čoveka, da profesionalno radi svoj posao i zaštiti svakog građanina Srbije".

Pokret Dosta je bilo na svojoj zvaničnoj Facebook strani objavio je video snimak ovog događaja.

 

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.