Šešelj: Jedino Majka Rusija može da pomogne Srbiji

Kandidat za predsednika Srbije i lider Srpske napredne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas na predizbornoj konvenciji u Kraljevu da je na ovim izborima važno pobediti kako sva vlast u Srbiji ne bila u rukama Aleksandra Vučića.

Vojislav Šešelj

"Važno je pobediti na ovim izborima kako sva vlast u Srbiji ne bila u Vučićevim rukama, što nije dobro ni za Srbiju ni za Vučića. Pre više od 200 godina demokratska politička teorija je usvojila princip podele vlasti, da bi jedna vlast drugu kontrolisala", kazao je Šešelj na kraljevačkom gradskom trgu.

On je članovima i simpatizerima SRS-a kazao da će uspešno obavljati dužnost predsednika Srbije i da će sa te funkcije kritikovati vlast za sve loše poteze.

Šešelj je rekao da jedino "Majka Rusija Srbiji može da pomogne da se vrati Kosovo, prisajedini Republika Srpska, Crna Gora vrati srpstvu i da u dogledno vreme diplomatskim putem oslobodimo Republiku Srpsku Krajinu".

Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.