SNS: Do 14.00 Vučića podržalo 84 od 185 odbora

Srpska napredna stranka saopštila je danas da je do 14 časova 84 opštinskih i gradskih odbora SNS-a, od ukupno 185, održalo sednice i donelo jednoglasne odluke da podrže kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić dolazi na sednicu Predsedništva stranke (Beta/ Milan Obradović)

"Ti odbori doneli su jednoglasne odluke da podržavaju kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Republike Srbije i dali mu apsolutnu i bezrezervnu podršku", navodi se u saopštenju i dodaje da su sednice gradskih i opštinskih odbora održane u okviru pripreme sutrašnje sednice Glavnog odbora stranke.

Predsedništvo SNS-a u utorak je donelo jednoglasnu odluku da kandidat za predsednika Srbije bude Aleksandar Vučić. O tom predlogu bi GO stranke trebalo da se izjašnjava na sednici zakazanoj za sutra u 17.30. Kako prenosi RTS, nije izvesno da će Vučić prisustvovati toj sednici.

Kasno sinoć pojavili su se, još nezvanični, navodi da je Tomislav Nikolić odlučio da se ipak ponovo kandiduje za predsednika Srbije.

Sam Nikolić se još zvanično o tome nije izjasnio.

Izvor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.