Tomislav Nikolić odlučio da se kandiduje za predsednika?

Tomislav Nikolić rešio je da se kandiduje za predsednika Srbije, preneli su večeras Sputnik i N1, pozivajući se na svoje izvore. 

Tomislav Nikolić Foto: Srđan Ilić

Podsetimo, predsedništvo Srpske napredne stranke u utorak je jednoglasno odlučilo da Aleksandar Vučić bude predsednički kandidat te stranke.

Tomislav Nikolić je danas rekao da nije iznenađen ovakvim ishodom glasanja na Predsedništvu SNS-a.

Na pitanje novinara da li odustaje od kandidature, on je posle dodele ordenja u Predsedništvu rekao: "Dogovorićemo se. Bože zdravlja.”

Tokom govora u Predsedništvu Srbije povodom proslave Dana državnosti Nikolić je istakao da ponosno predstavlja svoju zemlju i brani njene interese svuda.

Dodao je da mu je svaki građanin bio jednak i da se zbog toga odrekao stranke koju je stvorio.

"Zato sam svoj mandat počeo odričući se stranke koju sam stvorio i nastaviću da radim posvećeno i neumorno dokle god budem na ovom mestu", poručio je Nikolić i ocenio da je bio, a i sada je, “vređan, omalovažavan, potcenjivan”, ali da su mu nagrada za trud bile uspešne realizacije i dobrobit svih građana. 

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.