Vučević: Predsedništvo SNS-a odbilo ponudu Nikolića

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da je Predsedništvo SNS-a "odbilo ponudu koju je Tomislav Nikolić uputio Aleksandru Vučiću" u vezi s predstojećim predsedničkim izborima.

www.novisad.rs

„Ne mogu da idem u detalje, ali mogu da vam kažem da je Predsedništvo stranke odbilo ponudu Nikolića Vučiću", izjavio je Vučević u emisiji Pravi ugao Radio-televizije Vojvodine.

Vučević je ocenio da je SNS u najboljem redu i da očekuje da će Glavni odbor stranke sutra jednoglasno podržati Vučićevu kandidaturu.

Dodao je i da je nesporna jedinstvena podrška poslanika SNS-a u Skupštini Srbije politici stranke i kao neosnovana nagađanja odbacio navode da možda i 40 poslanika SNS-a u podržava Nikolića. Podsetio je i da je sin Tomislava Nikolića Radomir na sednici Predsedništva SNS-a podržao kandidaturu Vučića.

Predsedništvo SNS-a u utorak je predložilo da Vučić bude kandidat te stranke na predsedničkim izborima, potom su se u javnosti pojavile nezvanične informacije da će se i Nikolić kandidovati, da bi danas Nikolić rekao da još čeka na dogovor s Vučićem.

Izvor: RTV

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.