Vuk Jeremić: Hajde da ih kaznimo u aprilu

Niko nije dao veća obećanja od onih koji su danas na vlasti i niko ih manje nije ispunio i zato hajde da ih kaznimo u aprilu, izjavio je u Topoli predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj i budući predsednički kandidat Vuk Jeremić.

Vuk Jeremić sa građanima u Topoli

"Mnogi su mi govorili da treba još da sačekam i ja sam sebi to mogao da priuštim, ali Srbija ne može više da čeka", rekao je Jeremić.

Kako je saopšteno, Jeremić je na tribini pred više od 300 građana istakao da je značajan deo njegovog programa posvećen poljoprivredi.

Prema njegovim rečima, srpski poljoprivredni proizvodi moraju biti zaštićeni od nelojalne konkurencije, koja dolazi uglavnom iz Evropske unije.

On je podsetio da je poreklom iz Ježevice kod Čačka i napomenuo da je od prijatelja iz sela čuo da su ovog Božića uvozili prasiće iz Hrvatske. "Uvozimo prasiće iz Hrvatske, beli luk iz Kine. Ako ih pustimo da ostanu na vlasti, za nekoliko godina uvozićemo i šljivu", upozorio je Jeremić.

On je obećao da se, kada postane predsednik, zakoni neće donosi ni za Nemce, ni za Arape, niti za bilo koje druge strance, već će se donositi za interese ovog naroda i njegovog napretka.

Jeremić je sa suprugom Natašom pre tribune u Topoli posetio Hram Svetog Đorđa i mauzolej dinastije Karađorđević na Oplencu, kao i kuću kralja Petra.

U Topoli je otvorio i kancelariju za komunikaciju s građanima.

Izvor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.