Grbović: Grupa momaka napala Sergeja Trifunovića na protestu ispred Skupštine

Predsednik Pokreta Slobodnih Građana Sergej Trifunović napadnut je na prostestu ispred Skupštine Srbije, kaže za Insajder član ovog Pokreta Pavle Grbović. Kako kaže, Trifunovića je napala grupa momaka u crnim majicama i raskrvarila mu glavu.

Napadnut Sergej Trifunović na protestu ispred Skupštine

„Došli smo ispred Skuštine, Sergej je bio kod jarbola i grupa od nekih dvadesetak momaka u crnim majicama ga je napala. Gađali su ga flašom, krenuli su da ga udaraju… Ja sam bio blizu, pokušao sam da ga sklonim i dok smo odlazili i dalje su nas gađali. Bilo je tu i dobacivanja, uvreda, psovanja. Nemoguće da policija nije primetila“, dodaje Grbović.

U Beogradu se danas održava protest na platou ispred Skupštine Srbije. Deo okupljenih građana na protest je krenuo od Filozofskog fakulteta gde se okupljenima u ime Saveza za Srbiju obratio Janko Veselinović iznoseći četiri zahteva.

Brojne snage policije sa opremom za razbijanje demonstracija nalaze se oko zgrade Skupštine Srbije na Trgu Nikole Pašića. Zaštitni kordon formiran je ispred zgrade Skupštine nekoliko sati pre zakazanog protesta.Tu su policajci na konjima i sa psima, kao i nekoliko policijskih vozila.

U međuvremenu se sam Trifunović oglasio na svom Instagram nalogu.

Izvor: Insajder