Grupa maskiranih muškaraca uz baklje i palice zaustavljala saobraćaj

Video snimak na kome se vidi grupa mladića sa kapuljačama u tamnim odelima kako, bakljama i palicama, nasrće na automobile pokušavajući da ih nasilno zaustave pojavio se na društvenim mrežama. Kako prenose pojedini mediji, radi se o navijačima.

Grupa maskiranih muškaraca zaustavlja saobraćaj / Foto: printscreen

U MUP-u su za RTS potvrdili da se dogodio incident i kako navode, intenzivno tragaju za huliganima i rade na njihovoj identifikaciji.

Na jednom od profila na društvenim mrežama piše da je u pitanju zaustavljanje saobraćaja na nedavno otvorenom auto-putu Miloš Veliki. Pojedini mediji prenose informacije da su napadači sa snimka navijači, a Kurir piše da su u pitanju navijači Partizana. Na video snimku čuje se da napadači govore srpski jezik.

List Blic piše da su maskirani napadači zaustavili i razlupali dva vozila na auto-putu Miloš Veliki. Kako prenosi ovaj list, tri osobe su povređene kada su nepoznati napadači, u noći između utorka i srede maskirani izleteli na auto-put Miloš Veliki i naoružani palicama lupali vozila koja su uspeli da zaustave.

Ovaj list prenosi i da policija traga za više od deset osoba koji su, sa fantomkama na glavama, nešto iza ponoći presreli dva vozila kod Mislođina i razlupali ih palicama, a potom pobegli.

Podsetimo, sinoć se u Beogradu igrala utakmica između fudbalskog tima Crvena zvezda i švajcarskog Jang bojsa. Crvena zvezda se plasirala u Ligu šampiona.

Izvod: Blic, Insajder