Jovanović za Insajder: Nažalost, nisam vlasnik jahte

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je za Insajder da nije vlasnik ni jahte, ni glisera i da su svi navodi u medijima proteklih dana „potupno besmisleni“. 

Čedomir Jovanović

„Nažalost, to nije istina“ rekao je Jovanović dodajući da jedva čeka da Agencija za borbu protiv korupcije, čiji je to posao, i proveri.

Hrvatski mediji su ovih dana objavili da je hrvatska policija kod ostrva Vis zaplenila jahtu Čedomira Jovanovića kada su na njoj bile holivudske zvezde koje snimaju nastavak filma "Mamma mia".

U imovinskoj karti Čedomira Jovanovića, koja je objavljena na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, ne navodi se vlasništvo ni nad jahtom ni nad gliserom.

U međuvremenu u pojedinim medijima Agencije za borbu protiv korupcije najavila je da će pokrenuti vanredni postupak provere imovine Čedomira Jovanovića.

Novinari redakcije Insajder postavili su pitanje Agenciji da li je vanredna provera imovine narodnog poslanika Čedomira Jovanovića obavljena i koji su rezultati. Odgovore još čekamo.

Izvor: Insajder