KRIK: Našoj menadžerki društvenih mreža obijen stan

Redakcija KRIK-a saopštila je da je njihovoj menadžerki za društvene mreže Anđeli Mitrović večeras u Beogradu obijen stan.

KRIK

KRIK navodi da se Mitrović nešto iza sedam sati popodne, vratila sa posla i čim je ušla u stan čula buku, nakon čega je uključila alarm i telefonom obavestila supruga koji je pozvao policiju.

U sobi je zatekla ispreturanu jednu od fioka, a na krevetu se nalazila otvorena njena kutija za nakit iz koje je ukradeno nešto nakita.

Oni navode da ulazna vrata nisu obijena i da se verovatno u stan upalo kroz prozor u spavaćoj sobi.

Dodaju da zgrada u kojoj je stan ima sigurnosne kamere ispred ulaznih vrata i lifta, ali spavaća soba se nalazi sa druge strane zgrade.

"Policija je na uviđaj došla tek nakon sat vremena. Uviđaj je još u toku, a Anđeli je rečeno da se večeras dogodila još jedna provala u kraju", stoji na sajtu ovog portala i dodaje da ništa od KRIK-ove opreme i dokumenata nije bilo u stanu, te da obijanjem nije ugrožen nijedan izvor ili rad na pričama.

Ovo je treći slučaj da su saradnicima portala KRIK obijeni stanovi – prethodno se to desilo novinarkama Dragani Pećo u julu 2017. godine i Milici Vojinović u oktobru 2019.

KRIK podseća da policija nije rešila nijedan od slučajeva. Redakcija veruje da su neka od ovih obijanja povezana sa radom KRIK-a i apeluje na istražne organe da reše ove slučajeve.

Izvor: KRIK