MUP: Nestala devojčica iz mesta pored Niša; Majka: Neko ju je oteo

Niška policija intenzivno traga za devojčicom čiji je nestanak prijavljen juče popodne, saopštio je MUP. Devojčica je iz Suvog Dola kraj Niša.

Nestala devojčica / Foto: MUP

U saopštenju policije se navodi da je devojčica visine oko 170 centimetara, crne kose i tamnih očiju. Na sebi ima belu bluzu, crnu jaknu i crne pantalone, siv šal i roze patike, saopštava MUP.

Policija je pozvala sve koji imaju bilo kakvu informaciju o devojčici da se jave na telefona 018/ 522-982.

Beta piše da se devojčica zove Monika Karimanović, a da majka Aleksandra Karimanović sumnja da je njena ćerka oteta na putu od kuće u Suvom Dolu do škole u Brzom Brodu.

Karimanović je rekla da je devojčica, kao i svakog jutra otišla pešice do škole koja je udaljena jedan kilometar od njihove kuće, ali da do škole nije stigla. 

“Trebalo je da se vrati u 13.20 časova, ali je nije bilo. Sačekala sam još sat vremena, misleći da ima neku predstavu posle škole. Međutim, kada je nije bilo, krenula sam da je tražim. U školi sam saznala da nije ni stigla na časove”, rekla je Aleksandra Karimanović.

Majka je rekla i da devojčica nije ponela u školu mobilni telefon.

“Sigurno je neko pratio i oteo. Nema druge. Nema šanse da je otišla sama, ona je dobro dete. Nikada nikakav problem s njom nije bio, niti je negde išla sama. Dođe iz škole kući, uči, pusti Jutjub, sluša muziku i to je bio njen život. Nikada ni do grada nije išla sama”, izjavila je Karimanović.

Izvor: Insajder, Beta