MUP objavio fotografiju osumnjičenog za brutalno prebijanje mladića u Novom Sadu

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da intenzivno traga za Ivanom Kontićem (1990) koji je osumnjičen da je, u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede. MUP je objavio i fotografiju osumnjičenog i pozvao građane da se jave Policijskog upravi Novi Sad ukoliko imaju bilo kakvu informaciju.

U saopštenju naveden je i broj telefona na koji građani mogu da dostave informacije - 064-892-3876 ili na broj u Ministarstvu 011-362-7223.

Takođe, kako se dodaje u saopštenju, Ministarstvo je u intenzivnom kontaktu sa organima nadležnim za davanje naloga za raspisivanje međunarodne Interpolove poternice.

Podsećamo, na društvenim mrežama se juče uveče pojavio snimak na kome se vidi kako nepoznati mladić brutalno tuče drugog muškarca, a potom mu, dok leži u besvesnom stanju na zemlji, lomi ruke.

Na njemu se vidi kako muškarac sedi na drugom, dok je on već na zemlji i pesnicama ga udara u glavu. Nasilnik se nije zaustavio u batinjanju sve dok se pretučeni muškarac nije onesvestio, ali čak i to ga nije sprečilo da nastavi dalje da ga bije. Na snimku se vidi da je, uz pretnju, oterao jednog mladića koji je pokušao da ga odvoji od momka koji je na podu ležao bez svesti.

Potom je povređenog i besvesnog momka pomerio, kako bi ga namestio na bok, da bi mu polomio obe ruke, što je brutalno i učinio.

Sve to je posmatralo nekoliko ljudi, a jednog momka, sprečio je drugi iz te grupe i nije mu dozvolio ni da pokuša da odvoji ovog neviđenog nasilnika od onesvešćenog mladića, jasno se vidi na snimku sa beznednosne kamere.

N1 prenosi saznanje da je Kontić član obezbeđenja kladionica MaxBet, kao i poslovni partner vlasnika tih kladionica. Kako saznajemo i žrtva je bila uključena u obezbeđivanje tih objekata, a motiv za prebijanje su navodno neraščišćeni poslovni odnosi.

Izvor: Insajder, N1, Beta