MUP: Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo u Belvilu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u toku noći lišili slobode L.T. (1998) iz Beograda, D.К. iz Beograda i F.I. crnogorskog državljanina sa Cetinja odumnjičen za ubisto Bojana MIrkovića 12. novembra u beogradskom naselju Belvil, saopštio je MUP.

MUP, Ilustracija

Prema navodima iz saopštenja, L.T. je direktni izvršilac krivičnog dela, D.К. je saizvršilac, a uloga crnogorskog državljanina sa Cetinja će biti naknadno utvrđena.

„U beogradskom naselju Belvil, 12. novembra, desila se mafijaška likvidacija Bojana Mirkovića. Sa velikim ponosom mogu da kažem da su, u izuzetno kratkom vremenskom periodu, pripadnici Uprave kriminalističke policije i svi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uspeli da ovo strašno, brutalno mafijaško ubistvo rasvetle do kraja. Sinoć je uhapšena osoba L.T. koju osnovano sumnjičimo da je neposredni izvršilac ubistva. Pre njega uhapšena su i dva saizvršioca, a sa L.T. sinoć još jedan, kao i njihovi neposredni pomagači koji su pokušavali da ga prebace na prostor Bosne i Hercegovine i da izbegnu pravdu", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, a prenosi MUP.

Bojan Mirković ubijen je 12. novembra u popodnevnim časovima u beogradskom naselju Belvil.

Izvor: Insajder