Zapaljen automobil poslanika SNS iz Vranjske Banje

Poslaniku SNS Slaviši Bulatoviću iz Vranjske Banje noćas je zapaljen automobil, a policija intentizvno traga za počiniocima, rečeno je Insajderu u MUP-u.

Policija, ilustracija

Automobil "škoda superb", koja je u vlasništvu Slaviše Bulatovića, izgoreo je u blizini porodičnog stana i za sada nema informacija o povređenima.

Kako se navodi na sajtu Otvoreni parlament, Bulatović je kao diplomirani pravnik u “Simpu” bio zadužen za ljudske resurse. U Srpskoj naprednoj stranci je bio poverenik za Vranje, pa je u decembru 2014. godine postavljen za načelnika Pčinjskog okruga. Za predsednika Gradskog odbora SNS-a u Vranju izabran je 25. jula 2015.godine.

U žiži javnosti bio je oktobra 2017. godine kada je Srpska napredna stranka organizovala konferenciju za medije pod sloganom pod geslom "Je suis Bulatović", u znak podrške Bulatoviću jer kako je tada navedeno Info Vranjske predvode  "orkestriranu kampanju koja ima za cilj promovisanje minornih političara".

U vreme dok se održavala konferencija za medije, ispred prostorija SNS okupilo se pedesatak aktivista ove stranke koji su držali natpise "Je suis Bulatović". Glavni i odgovrni urednik portala InfoVranjske Vukašin Obradović tada je ocenio da “reakcija na nekoliko kritičkih tekstova pokazuje pravo lice i namere Srpske napredne stranke”.

U januaru ove godine zapaljen je automobil i poslaniku Jedinstvene Srbije Vojislavu Vujiću. Njemu je automobil izgoreo u dvorištu porodične kuče u Vrnjačkoj Banji.

Pre dvadesetak dana automobil je izgoreo i predsedniku Skupštine opštine Nova Varoš Nikoli Jelić. On je za Insajder rekao da je ubeđen da je požar podmetnut.

Izvor: Insajder