Novinarka Insajder TV kanala, koja se ekipi Insajdera pridružila još 2015. radeći kao novinar istraživač u serijalima „Insajder bez ograničenja“, „PKB – Prodaja“, „Galenika- Rasprodaja pod zavetom ćutanja“. Istovremeno sve vreme je radila i kao novinar na portalu insajder.net.

Završila je Fakultet političkih nauka, a još kao studentkinja novinarstva objavljivala tekstove u magazinu “Status” u okviru rubrika “Parola” i “Fenomeni”.

U medijima je iskazala i svoju ljubav i znanje o muzici. Po završetku studija od 2005. do 2015. radi na RTV B92 kao članica Muzičke i Redakcije za kulturu Radija B92, saradnica Informativne TV redakcije i sajta B92. Bila je autorka i voditeljka nekoliko radijskih emisija, Pop Mašina, Stand By, Kul sat na radiju B92. Takođe je angažovana na kreiranju zvučne slike radija B92, osmišljavanju plejlisti, snimanju džinglova. Tekstove na sajtu B92, objavljivala je u rubrikama Kultura, Pop i Intervjui.

Pored kulture, za informativni program TV B92, pratila je i teme iz oblasti politike i društva.
Dolaskom u redakciju Insajdera, u fokusu joj je istraživačko novinarstvo i rad na Insajder serijalima.

Naučena je da je „tišina u etru nedopustiva”, zbog čega smatra da je posao novinara da bez ustručavanja postavlja pitanja i insistira na odgovorima.