Krkobabić ponovo na čelu PUPS-a, svečanoj sednici prisustvovao Vučić

Milan Krkobabić danas je na sednici Skupštine PUPS-a ponovo izabran za predsednika te parlamentarne stranke.

Sednica Skupštine PUPS-a. Foto: BETAPHOTO/PUPS/AMIR HAMZAGIC

Delegati iz svih 119 gradskih i opštinskih odbora PUPS-a su dali poverenje Krkobabiću.

"PUPS raste i razvija se. Uz penzionere tu su i poljoprivrednici i proleteri Srbije. Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera čvrsto drži u svojim rukama barjak solidarnosti i pravde. Čuvamo, štitimo i branimo osnovni vrednosni stav tri P – penzije prate plate, to je naša tekovina", izjavio je Krkobabić.

Na svečanoj sednici održanoj u Madlenijanumu u prisustvu brojnih gostiju iz zemlje i inostranstva, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je istakao da u Milanu Кrkobabiću i PUPS-u ima pouzdane saradnike i ljude koji znaju i umeju da daju pravi doprinos uvek kada je potrebno da se zaštite nacionalni i državni interesi.

vucic krkobaba
Foto: BETAPHOTO/PUPS/SRPSKI TELEGRAF/PETAR DIVAC

Na skupu je saopšteno da od danas ova partija zvanično u svom fokusu ima, pored penzionera i poljoprivrednike i proletere, pa je u skladu sa time od danas pun naziv: Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera -solidarnost i pravda, skraćeni naziv PUPS - solidarnost i pravda.

Svečanoj sednici prisustvovali su predstavnici partija iz okruženja - predsednica Partije ujedinjenih penzionera Republike Srpske Vinka Pušonja, predsednik Radničke partije Crne Gore Maksim Vučinić i Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige, koalicionog partnera PUPS-a.

Izvor: Beta