Đurđević Stamenkovski predlaže sastanak na kojem bi se raspravljalo o novim izborima u Beogradu

Predsednica stranke "Zavetnici" Milica Đurđević Stamenkovski pozvala je danas da se održi sastanak svih političkih aktera u Beogradu na kojem bi se raspravljalo o eventualnim novim izborima u glavnom gradu.

Milica Đurđević Stamenkovski. Foto: Srđan Ilić

Tokom konstitutivne sednice Skupštine Beograda, Đurđević Stamenkovski je rekla da su se nakon izbora sastali oni koji su jedni druge nazivali tajkunima i lopovima i raspravljali o novim izborima.

Dodala je da sastanak na koji je pozvala treba da se održi kako ne bi predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas odučivali o budućnosti Beograda.

Odbornica iz SSP-a Mila Popović ocenila je da eventualno održavanje novih izbora "ide u prilog svima".

"Tako da, molim vas da ne pominjete to (sastanak Vučića i Đilasa) kao privatne razgovore i zakulisne radnje", rekla je ona.

Dodala je da će od eventualnih novih izbora u glavnom gradu najviše koristi imati Beograđani, ali i opozicija koja izađe na izbore.

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.