Insajderov pregled nedelje: Prodaja Galenike, posledice prodaje PKB-a i Luke Beograd, MUP ignoriše tužilaštvo u slučaju Hercegovačke (VIDEO)

U novom Insajderovom pregledu nedelje pogledajte nekoliko važnih istraživačkih tema: činjenice koje su utvrdili novinari Insajdera, a koje pokazuju šta je sve sporno kada je u pitanju prodaja nekada najveće fabrike lekova - Galenike. Otkrivamo i zašto novi postupak protiv bivšeg ministra privrede Predraga Bubala neće doprineti otkrivanju činjenica o tome da se privatizacija u periodu od 10 godina pretvorila u kupoprodaju nekretnina. Umesto oporavka fabrika, radnici su ostajali bez posla, a biznismeni dolazili do vrednog zemljišta kupovinom propalih preduzeća. Pogledajte i zašto su penzioneri i bivši zaposleni u PKB-u tužili državu, pozivajući se na istraživanje Insajdera koje je objavljeno u serijalu „Prodaja“.

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.