O nama

„Postoje granice koje se ne prelaze, tu počinje Insajder“, naš je čuveni slogan koji nastavljamo da opravdavamo i u 18-toj godini postojanja svojim profesionalizmom u koji publika dokazano veruje.

U punoletstvo i novu fazu razvoja smo ušli sa još ambicioznijim projektom, stvaranjem Insajder Media Hub-a, multimedijalne platforme koja obuhvata Insajder TV kablovski kanal, portal insajder.net i razvoj novih različitih medijskih platformi.

Objektivno i nepristrasno novinarstvo – suština je uređivačke politike od osnivanja Insajdera koji i sada predvodi Brankica Stanković, jedna od najpoznatijih i najnagrađivanijih novinarki u zemlji i regionu.

Svoj impresivni portfolio od više od 300 istraživačkih emisija potkrepljenih sa preko 1000 dokaza, tim Insajdera nastavlja da bogati proizvodnjom novih sadržaja za Insajder TV, portal insajder.net i druge medijske platforme.

Insajder televizija je sada u našem središtu. To je 24/7 specijalizovani kanal koji se emituje na oba najveća kablovska sistema – SBB i MTS, svim njihovim platformama (EON, TotalTV, Supernova, Iris), kao i posredstvom novog distributera Yettel-a. Insajder TV kanal se nalaza na broju 17 na SBB-u i Total TV-u, broju (1)18 na MTS-u, broju 24 na Supernovoj i na broju 11 na Yettel-u.

Program Insajder TV je pretežno factual (činjenični) i dominantno usmeren na stvarni život. Većina programa zato je aktuelno-informativna i dokumentarna, a obuhvata originalne formate naše televizije, domaću, regionalnu i inostranu produkciju najvišeg kvaliteta.

Pažljivo biran dokumentarni program sadrži programe najrenomiranijih svetskih televizija i produkcija (od BBC-ja, preko američkih, francuskih, nemačkih, australijskih do televizija i produkcija iz svih krajeva sveta). 

U Insajder televiziji vrhunski tim medijskih profesionalaca nastavlja da podiže standarde i doprinosi ostvarenju javnog interesa i stvaranju demokratskog, kreativnijeg i boljeg društva.

Zato i poručujemo – SAMO NAS GLEDAJTE.