O nama

„Postoje granice koje se ne prelaze, tu počinje Insajder“, naš je čuveni slogan koji već dve decenije opravdavamo profesionalizmom u koji publika dokazano veruje.

Pre dve godine, punoletstvo smo obeležili osnivanjem Insajder televizije i stvaranjem Insajder medijske grupe, multimedijske platforme koja obuhvata Insajder TV kablovski kanal, portal insajder.net i razvoj novih različitih medijskih platformi.

Objektivno i nepristrasno novinarstvo – suština je uređivačke politike od osnivanja Insajdera koji i sada predvodi Brankica Stanković, jedna od najpoznatijih i najnagrađivanijih novinarki u zemlji i regionu.

Insajder televizija je sada u našem središtu. To je 24/7 specijalizovani kanal koji se emituje na oba najveća kablovska sistema – SBB i MTS, svim njihovim platformama (EON, TotalTV, Supernova, Iris), kao i posredstvom novog distributera Telenora.

Program Insajder TV je pretežno factual (činjenični) i dominantno usmeren na stvarni život. 

Produkciju sopstvenog programa nastavljamo da bogatimo proizvodnjom novih sadržaja za Insajder TV, portal insajder.net i druge medijske platforme.

Samo za prve 2 godine rada televizije Insajderov impresivni portfolio obogaćen je sa 500 sati programa proizvedenog u sopstvenoj produkciji. Time je značajno obogaćen impresivni portfolio koji je prethodno kreirala Insajder produkcija, a koji je sadržao više od 300 istraživačkih emisija potkrepljenih sa preko 1000 dokaza. 

Delujući u javnom interesu proizvodimo program i sadržaje koji predstavljaju primer kvalitetnog, objektivnog, odgovornog, angažovanog i visokoprofesionalnog novinarstva i najviših standarda TV produkcije. Naši sadržaji su važni, hrabri, pouzdani, jasni i zanimljivi i gledaocima donose i znanja i saznanja. Naš program daje informacije, neguje dijalog i dozvoljava različita mišljenja, otkriva, podstiče na razmišljanje i pokreće na akciju. 

Ovim postulatima rukovodimo se i pri proizvodnji sopstvenog i pri izboru programa renomiranih domaćih i inostranih svetskih televizija i produkcija (od BBC-ja, preko američkih, francuskih, nemačkih, australijskih do televizija i produkcija iz svih krajeva sveta). 

U Insajder televiziji vrhunski tim medijskih profesionalaca nastavlja da podiže standarde i doprinosi ostvarenju javnog interesa i stvaranju demokratskog, kreativnijeg i boljeg društva.

Zato i poručujemo – SAMO NAS GLEDAJTE

baner horinzontal feb 24