Marketing

Insajder medijsku grupu, čine Insajder TV, insajder.net i produkcija sadržaja za našu aplikaciju i različite medijske platforme.

Insajder TV je specijalizovani kablovski kanal koji proizvodi i emituje aktuelno informativni i dokumentarni program. Program koji se emituje 24/7 čini, sopstvena produkcija, kao i najbolje domaće, regionalne i svetske televizije i produkcije. 

Za kratko vreme Insajder TV dokazala je da negujući principe na kojima je pre dve decenije Insajder nastao, opravdava poverenje publike i nastavlja da jača svoj uticaj ne samo u medijskoj sferi, već i u društvu.

Program Insajder TV distribuira se u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori posredstvom IPTV, OTT, kablovskih i drugih distributivnih sistema. Insajder TV je u osnovnom paketu oba najveća kablovska sistema – SBB i MTS, na svim njihovim platformama (EON, TotalTV, Supernova, Iris), a deo je programske ponude novog distributera Telenora.

Naši programi imaju i svoju vernu publiku na YouTube platformi, internet portal - izuzetnu posećenost, a naše društvene mreže već sada imaju zapažene rezultate koji su nam doneli i nagradu PC Press Top 50 – „Najbolje on line stvari“.

Publika i Insajder se očigledno dobro razumeju. Visoki stepen poverenja potvrđivan je i gledanošću našeg programa, temama koje su u javnosti pokrenute, a sve vreme meren je i istraživanjima javnog mnjenja.

Za program Insajdera publika vezuje pojmove: ISTINITO, ISTRAŽIVAČKI, NEPRISTRASNO. “Hrabrost koja prelazi granice” – tako građani Srbije vide Brankicu Stanković u istraživanju koje je sprovedeno povodom pokretanja Insajder televizije. 

Ljude našeg tima građani vide kao istrajne, posvećene i hrabre. Tako ih vidimo i mi.

Ukoliko želite da se oglašavate na Insajder TV, našem portalu i drugim medijskim platformama Insajdera kontaktirajte: [email protected]