Nedeljni pregled: Autoput i zemljište Al Dahre, Stručni savet Zavoda protiv gradnje gondole, sve manje realan dolazak Tenisa u Srbiju(VIDEO)

U prethodnoj nedelji novinari Insajdera ponovo su pitali nadležne o najavljenom putu koji bi, prema istraživanju Insajdera, morao proći kroz zemljište koje je država prilikom privatizacije PKB-a prodala kompaniji Aldahra. Kako je na pitanja Insajdera odgovarala ministarka građevinarstva pogledajte u prvoj priči novog Insajderovog nedeljnog pregleda. Prošle nedelje otkrili smo i da se Stručni savet Zavoda za zaštitu spomenika kulture protivi izgradnji gondole u Beogradu, a tu je i priča o dokazima u slučaju Kolubara koje je Insajder objavio pre čak osam godina, a koji se danas koriste i na sudu. U našem novom pregledu, pogledajte i kako, pored svih ustupaka koje je država učinila, dolazak evropskog „kralja mesa“ kompanije Tenis, postaje sve manje realan.

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.