Nedeljni pregled: Najavljeno rušenje objekta na Pančiću, još 21 milion evra Er Srbiji, poslovne tajne i razlozi za zahvalnost

Kako je nemoguće postalo moguće - pitanje je koje se nameće nakon prošlonedeljne izjave ministra Nebojše Stefanovića da će „do poslednje cigle” biti srušen nelegalni objekat na vrhu Kopaonika. Ministar nije obrazložio šta se promenilo od pre nekoliko meseci kada je tvrdio da za asistenciju policije prilikom rušenja nema zakonskog osnova do izjave da će se rušenjem pokazati vladavina prava. Šta je pod izgovorom „poslovne tajne” novinarima Insajdera odbilo da kaže Ministarstvo odbrane o poslovanju kompanije Al Ravafed Srbija, zašto država Srbija bez ugovorne obaveze drugu godinu za redom subvencioniše nacionalnu avio-kompaniju Er Srbija, ali i zašto vaterpolo klubovi moraju javno da se zahvaljuju Vladi- istraživali su novinari Insajdera u nedelji iza nas.

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.