Nedeljni pregled: O nezakonitom prisluškivanju bez dokaza, sastanku predstavnika vlasti i opozicije, akreditaciji londonskog Megatrenda...

I drugu nedelju za redom predstavnici vlasti i opozicije nemilice, na dnevnom nivou, razmenjuju optužbe u vezi s prisluškivanjem bez dokaza da je u pitanju nezakonita aktivnost, odnosno da su predstavnici opozicije zaista prisluškivani. I dok u javnosti traje razmena optužbi, iza zatvorenih vrata, u organizaciji Fonda za otvoreno društvo, došlo je do sastanka predstavnika političkih stranaka vlasti i opozicije. Iako javnost ne zna ima li bilo kakvog pomaka u približavanju stavova, čini se da je i sam razgovor – veliki pomak. Istovremeno, novinari Insajdera bavili su se i drugim temama - ko koči sankcionisanje objavljivanja ličnih podataka penzionera, koliko novca je država od početka godine donirala Srpskoj pravoslavnoj crkvi, šta smo otkrili o Megatrendu iz Londona, ali i da li je primena načela oportuniteta baš uvek oportuna... neke su od njih.

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.