Nedeljni pregled: Sin ministra na čelu javnog preduzeća, „zarada“ od zloupotreba u Jagodini, prodaja Komercijalne banke (VIDEO)

Novinari Insajdera u prethodnoj nedelji su istraživali kako je Stefan Krkobabić, sin ministra zduženog za rad javnih preduzeća Milana Krkobabića, imenovan za v.d. direktora Javnog preduzeća "Stara planina". Pogledajte i u kojoj je fazi prodaja Komercijalne banke, jedine banke u većinski državnom vlasništvu, od koje će, prema istraživanju Insajdera, država pretpreti samo štetu. U Insajderovom nedeljnom pregledu je i priča o tome kakav je epilog krivičnih prijava koje je podnela Državna revizorska institucija protiv funkcionera iz Jagodine zbog nenamenskog trošenja tri miliona evra. Novinari Insajdera pripremili su i pregled šestomesečnih protesta i istraživali kako su se zahtevi i planovi menjali iz nedelje u nedelju.

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.