Pod lupom Insajdera: Nema šale sa koronavirusom, kampanje na pauzi osim funkcionerskih, pravna država i Pančićev vrh… (EMISIJA)

Sve što je po mišljenju novinara Insajdera obeležilo nedelju za nama pogledajte u sledećoj emisiji.

U novoj epizodi Nedelje pod lupom Insajdera donosimo vam pregled svih dešavanja oko krize koju je sa sobom doneo koronavirus. Zašto se nepoverenje uvuklo među građane, šta su tačne informacije, a šta dezinformacije i zašto više ništa nije smešno...

Ove nedelje otvorili smo temu o funkcionerskoj kampanji, o tome kako se uprkos tome što su stranačke obustavljene funkcionerske itekako prisutne. Zbog činjenice da za samo nekoliko dana od raspisivanja izbora, i pored krize sa koronavirusom, svečano izlivena čak tri kamena temeljca uz prisustvo najviših predstavnika vlasti ali i stranačkih funkcionera, ovu temu smo stavili pod lupu Insajdera.

U rubrici podsetnik pratimo borbu porodice Aničić da sačuva svoj stan koji su platili ali im preti iseljenje jer je isti taj njihov stan prodat još nekome. Pitali smo nadležne i šta se dešava sa rušenjem nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu. Sve što je po mišljenju novinara Insajdera obeležilo nedelju za nama pogledajte u sledećoj emisiji.

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.