Pregled nedelje: Blokada Rektorata, optužbe umesto odgovora o saradnji Vlade i Blerovog instituta, poreski dug Veselinovića i Radoičića…

Višednevna blokada zgrade Rektorata Univerziteta u Beogradu, novi navodi o umešanosti oca ministra policije u poslove sa naoružanjem, dijalog vlasti i opozicije bez većeg dela opozicije, odbacivanje zahteva Ministarstva o nastavku radova na izgradnji gondole na Kalemegdanu… neki su od događaja po kojima će biti zapamćena prethodna nedelja. Insajder je od premijerke tražio odgovor kako je moguće da Institut Tonija Blera savetuje najviše državne funkcionere Vlade bez ikakvog ugovora, dok smo ministra policije Nebojšu Stefanovića pitali šta se dešava s rušenjem nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu koji više od godinu i po dana od rešenja o rušenju stoji netaknut. Otkrili smo i da je firmi Inkop, koja je sada i zvanično u vlasništvu kosovskih biznismena Zvonka Veselinovića i Milana Radoičića, država pre tri godine odložila plaćanje poreskog duga u visini od oko 380.000 evra.

Pregled nedelje

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.