Antić (SPS): Borba za bolji život radnika privlačenjem investitora i otvaranjem novih radnih mesta

Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije Socijalistička partija Srbije - Jedinstvena Srbija (SPS-JS) Aleksandar Antić izjavio je da bolji život radnika neće doći sam od sebe, već da se za njega treba izboriti stvaranjem ambijenta u kome će se kroz industrijske parkove i zone, privući investitori i otvoriti nova radna mesta.

Kako je saopštio SPS, Antić je u razgovoru s građanima Rakovice kazao da treba dovesti investitore koji donose nove tehnologije i moderne mašine i da ja za to potrebna njihova masovna podrška kako bi se od Rakovice napravilo mesto "tehnološkog iskoraka i mesto budućnosti".

"Rakovica je oduvek bila oslonac Socijalističkoj partiji Srbije u njenoj borbi za radnička prava i za socijalnu pravdu. Radnička crvena Rakovica mora ponovo biti uporište moderne levice, da se upravo odavde pošalje snažna poruka svim Beograđanima da vrednost poštenog i predanog rada nije devalvirana, da se ponovo vrati perspektiva običnog čoveka i građanina da ljudi mogu da žive od svoga rada", rekao je Antić.

Izvor: Beta