Incident na Novom Beogradu: Ko je prvi postavio štand, ko je provocirao...

Rasprava, povišeni tonovi i atmosfera gotovo na ivici incidenta. Tako je danas izgledao susret pristalica liste Aleksandra Vučića i Dragana Đilasa  na Novom Beogradu.  Prema svemu što je danas objavljeno, uglavnom na društvenoj mreži Tviter, na Novom Beogradu je danas došlo do incidenta jer su na istom mestu promociju želeli da održe aktivisti koji podržavaju dve liste.

Sukob pristalica dve liste

Prvo je Dragan Đilas na svom Tviter nalogu napisao da se odmah pored dva štanda koalicije koja ga podržava na predstojećim izborima, pojavio veliki broj štandova Srpske napredne stranke. Nosilac liste  "Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju" Dragan Đilas je napisao i da  je Alaksandar Vučić poslao provokatore da SNS štandovima okruže štandove opozicije i da vređaju ljude koji prilaze njihovom štandu.

 Predsednik PSG Saša Janković objavio je na na svom Tviter nalogu snimak na kojem se vidi njegova rasprava sa simpatizerima Vučića.

"Kako vas nije sramota, zašto ste okružili ove ljude", pitao je vidno iznerviran Janković pristalice SNS-a, koji su svoj štand postavili na istom mestu.  

Na jednom od snimaka koje je objavio Janković, čuje se i kako ga pristalice SNS-a optužuju da nije radio svoj posao dok je obavljao funkciju Zaštitnika građana.

S druge strane, pojedini mediji su preneli da je lider PSG Saša Janković došao do štandova SNS sa svojim ljudima snimao, provocirao i isleđivao pristalice Vučićeve liste, uz snimak na kojem je Janković u jednom trenutku povisio ton ali se ubrzo pribrao.

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.