Išarane Koraksove karikature izložene ispred Skupštine grada

Izložba karikatura Predraga Koraksića Koraksa koju je ispred Skupštine Grada postavila Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd danas je išarana sprejom.

Išarane karikature Predraga Koraksića Koraksa

Kako su objavili iz Incijative na Tviter nalogu, po karikaturama je ispisano "Stop Sorošu" i "Daj patku tati".

"Dok Goran Vesić pere grafite po Beogradu, njegovi fantomi šaraju Koraksove karikature ispred Skupštine grada", objavili su iz Inicijative.

Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd počela je u četvrtak kampanju za beogradske izbore postavljanjem izložbe karikatura Predraga Koraksića Koraksa ispred Skupštine Grada. Izložba će ispred Skupštine Grada ostati do 25. februara, najavljuju iz Inicijative.

Inicijativa će na izborima učestvovati sa listom Ne da(vi)mo Beograd - žuta patka - Čiji grad, Naš grad - Ksenija Radovanović.

Inicijativa: Bizarni incident u Vinči

Incijativa Ne da(vi)mo Beograd saopštila je večeras da su napadnuti i njihovi aktivisti koji su učestvovali u jednočasovnoj protestnoj akciji na deponiji u Vinči.

"Agresivni i krupni čovek sa maskom Putina preko lica nasrnuo je na nas dok smo stajali ispred deponije u Vinči i ukazivali na štetne posledice dogovorene izgradnje spalionice otpada. Ovaj bizarni incident je samo poslednji u nizu napada, pretnji i podmetanja koje svakodnevno preživljavamo", naveli su iz Incijative.Izvor:Beta