Šutanovac: Izbori u Beogradu su grudva koja će pokrenuti lavinu promena

Lider Demokratske stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac izjavio je večeras da su predstojeći izbori u prestonici grudva snega koja će pokrenuti lavinu demokratih promena u Srbiji.

Beograd, 11. 2. 2018. - Izborna konvencija koalicije "Da oslobodimo Beograd - DS, Nova, SDS, ZEP Zeleni"

"Jake demokrate Beogradu znače sigurne promene u celoj Srbiji, jake demokrate znače siguran poraz Aleksandra Vučića", poručio je Šutanovac okupljenima u Hali sportova na Novom Beogradu, kojh je bilo oko 4.500 prema proceni organizatora.

Šutanovac je naveo da je "agresija aktuelnog režima" u Beograd uvela strah, beznađe, kriminal, bahatost i nekulturu, a da demokratska opozicija na listi "Da oslobodimo Beograd" treba ponovo da uvede evropske, moderene vrednosti.

Listu "Da oslobodimo Beograd" osim Demokratske stranke, čine i Socijaldemokratska stranka, Nova stranka i Zelena ekološka partija, a na skupu je predstavljeno 110 ljudi koji su kandidati za odobrnike u skupštini Grada.

Pedizbornom skupu prisustvovao je i jedan od osnivača Demokratske stranke Dragoljub Mićunović, košarkaški trener Dušan Vujošević, sociloškinja Vesna Pešić, glumac Branislav Lečić.