Šutanovac: Srbija i Beograd su napredovali uvek kada su ih vodile demokrate

Predsednik Demokratske stranke (DS) i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac izjavio je danas da su Srbija i Beograd napredovali uvek kada su ih vodile demokrate i da od 5. marta treba da se nastavi borba za evropsku Srbiju.

Dragan Šutanovac na protestu podrške

"Punih 28 godina DS se bori za modernu, prosperitetnu, evropsku Srbiju. Svedoci smo da u poslednjih pola decenije Srbija propada, a da se Beograd nalazi u kolapsu. Činjenica je da su Srbija i Beograd napredovale uvek kada su je vodile demokrate i mislim da je vreme da dođe do promene", rekao je Šutanovac posle glasanja u Mesnoj zajednici Novo Mirijevo.

Prva na listi koalicije "Da oslobodimo Beograd" Vesna Rakić Vodinelić izjavila je nakon glasanja na svom biračkom mestu u osnovnoj školi Svetozar Marković, Hadži Milentijeva 62, da je ohrabrujući veliki broj građana koji izlaze na izbore.

Narodni poslanik Demokratske stranke Dragoljub Mićunović je ocenio da su izborni uslovi bili "krajnje neravnopravni, što nije viđeno otkako postoje višestranački izbori", uz medijsku blokadu i velike zloupotrebe vlasti. 

Izvor: Beta