Janković: Nisam došao da kupujem glasove

Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković pozvao je danas u Vranju glasače da 2. aprila u što većem broju izađu na izbore, ocenivši da je izvesno da će ako bude drugog kruga kandidat SNS-a za predsednika Aleksandar Vučić izgubiti izbore.

Janković je pred više od 1.000 pristalica na Trgu Staniše Stošića rekao da "Vučić ne može držati sedam miliona ljudi pod vodom i objašnjavati im kako će im porasti škrge".

On je istakao i da je motiv za učešće Vučića u kampanji za predsedničke izbore zauzimanje „jedinog mesta koje nije zauzeo, budući da je već bio premijer, prvi potpredsednik, kao i svi mogući ministri".

"Ono što je sigurno to je da Vučić ne zna šta je država jer da zna stajao bi ponizno pred svima nama. Zbog svih neotvorenih radnih mesta, zbog toga što nas neprestano ubeđuje koliko nam dobro ide. Da ima stida, bilo bi ga sramota kako nam ide", rekao je Janković.

Janković je naglasio da se njegov predizborni skup razlikuje od predizbornih skupova SNS-a i SPS-a po tome što građani koji su došli nisu besplatno dovezeni autobusima iz drugih mesta.

"Nisam došao da dajem po 1.000-2.000 dinara za glas, nisam došao da kupujem glasove. Nisam došao s kriminalcima da vam uterujem strah u kosti. Imamo mi ono što nam treba, imamo svoj glas i to je sve što nam je potrebno. Iskoristite svoje pravo", rekao je Janković.

Izvor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.