Janković u Valjevu: Ne trebaju nam autobusi, ima nas dovoljno

Predsednički kandidat Saša Janković danas je u Valjevu u sali Centra za kulturu razgovarao s građankama i građanima.

“Kandidovao sam se da bih, s drugim ljudima koji znaju šta je država, vratio osmehe na lica Valjevki i Valjevaca i svih drugih građana u našoj zemlji, da bih nam vratio dostojanstvo, sigurnost, da znamo koliko će malina da košta, da niko ne može da bude gospodar naših života i naših poslova... da bi Srbija bila baš onakva kakva treba da bude – razvijena, nasmejana, opuštena”, rekao je Janković, a prenela njegova služba za medije.

Odgovarajući na pitanja novinara, Janković je kazao da „nije imao problem s parkiranjem autobusa jer autobusa nije ni bilo“.

“Nisu nam potrebni takvi autobusi, ima nas dovoljno... Oni koji iskreno žele da dođu uvek su dobrodošli. Pokazaće se vrlo brzo da u Srbiji ima dovoljno ljudi koji su se oduprli strahu, koji znaju da nemaju čega da se boje, koji ne žele više da se povlače pred partijskim zapošljavanjm i kadrovima koji uvek stoje ispred svih... Dno ne sme više da bude na vrhu”, naveo je Janković.

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.